FESTIVAL FRA XXIII

FESTIVAL FRA XXIII

El passat dia 2 de setembre es va celebrar el 23é FRA a Alaquàs.

L’essència més rockera dels inicis del Festival Rock d’Alaquàs tornà enguany a este event musical. L’Ajuntament d’Alaquàs presentà per a la nit del dissabte 2 de setembre un cartellque torna als seus arrels i amb el que continua apostant per un festival gratuït de qualitat.
Desakato encapçalà aquesta nova edició. Els asturians presentaren a Alaquàs el seu cinqué treball “La Teoría del Fuego”, un àlbum que els ha dut a recórrer tota la geografia espanyola amb el seu estil punk rock. Nascut l’any 2003 i procedents de Llanera, amb cinc discos en el mercat, la banda continua creixent en popularitat gràcies a la versatilitat que demostren en el rock, dominant les diferents vessants del gènere i amb un segell particular.
El Niño de la Hipoteca actuà a Alaquàs acompanyat de Los Ratones. Tornen a la càrrega després d’una gira espanyola apoteòsica plena d’aforaments complets i gran aclamació per part del públic i ho fan a Alaquàs. Els seus últims senzills “Mentiras de sofá” i “El Porvenir” llançats a finals de 2016 són ja el cinqué i sisé d’esta nova era de singles.
El projecte de Juantxo Skalari Rude Band es troba en el millor moment de forma. Encara que l’any passat van passar per tres continents amb motiu de la presentació del vinil “London Studio Session”, en aquest tour 2017  s’apunten concerts memorables amb milers de seguidors. I és que aquest grup originari de Navarra se situa entre el reggae i el punk-rock, portant grans directes a cada festival.
L’estil de Takones Rumberos Perfil Completo es pogué escoltar també al Festival d’Alaquàs. Un grup format per dones que combinen la música, l’art i la cultura amb accions solidàries com a element d’amor i transformació. Mestissatge, flamenc, rumba i folclore combinen a la perfecció amb aquest cartell i ofereixen també als amants d’aquest gènere una proposta musical molt diferent.
ASTRA CREW, el grup guanyador del concurs PreFRA 2017, posà la nota de rap a aquest cartell amb un directe peculiar i creatiu, propi de l’estil musical.

fra-definitiu-214x300

fra-alaqus-2017_36674696990_o fra-alaqus-2017_36674716040_o fra-alaqus-2017_36900948732_o

Share