QUE FEM

Donem cobertura, coordinem i gestionem la totalitat de factors i actors que hi intervenen i conformen una producció.

Visió estratègica de cada producció per donar un tractament personalitzat en cada cas.

Adequació en cost i pressupost a la magnitud i mida de cada esdeveniment o concert.

Desenvolupem produccions pròpies i externes, per a promotors, ajuntaments, artistes, sales de concerts, espais escènics, etc.

Produccions per a clients

Produccions pròpies

Produccions en col·laboració amb altres empreses i artistes


Àrees de treball


Localització d'espais i recintes

Des de l’any 1995 treballem amb la majoria d’espais i recintes per a concerts i esdeveniments, havent fet produccions tant en grans espais: places de toros, estadis, Fires etc .. com la majoria de sales i auditoris de València i la resta de l’estat.

Tant els gerents dels espais com els diferents promotors que allà han programat han confiat en nosaltres per coordinar i / o portar a terme les seves produccions.

Madrid

Las Ventas, Palacio Deportes, Barclaydcar Center, Vista Alegre, Estadio Calderón, Palacio de Cristal, Jardines del Botanico (Madgarden), Sala Riviera, Caracol, El Sol, Galileo Galilei..

Barcelona

Palau Sant Jordi, Sagrada Família, Festes major de Barcelona “La Mercé”, Plaça de Bous, Primavera Sound, Sala Razzmatazz, Apolo, Bikini..

Euskal Herrria

Festa major Bilbao “Aste Nagusia”, Bilbao Arena, Bilbao Exhibition Centre, La Cursal de San sebastian.

Sevilla

Expo Sevilla, La Cartuja..

Valencia

Palau de les Arts, Palau de la Música, Plaça de Bous, Fira de Mostres, Llotja València, Mercat Central, Veles e vents, Concerts de Falles, Fira de Juliol, Sala Repvblicca, Noise, Jerusalén, The Wall, Arena Auditorium..

Equipaments àudio i vídeo

L’empresa de so que proveeix a Babel Produccions per a les produccions i esdeveniments és Acustic Crom, empresa amb més de 40 anys d’experiència i que ha sonoritzat els concerts i festivals més importants de tot l’estat.

Equipos de sonido
Escenaris i estructures

A les nostres produccions, treballem amb escenaris i estructures per a esdeveniments i concerts de petit format, fins a escenaris per a grans produccions d’artistes internacionals o pels Festivals més importants.

Back-line

Comptem amb un equipament complet de backline i instruments propis i d’alta qualitat, per tal de donar suport als artistes i agilitzar les produccions.

Backline
Carpes, Camerinos, Back-Stage

Gestionem la zona de camerinos i back-stage que millor s’adapti a cada producció, intentant sempre crear el millor ambient perquè els artistes se senten com a casa, amb tota mena de serveis i comoditats.
Camerinos climatitzats, dobles, simples, amb WC o amb dutxa .., també carpes de diferents mides.
Servei de càtering professional, moqueta, neveres, mobiliari i tot el material necessari per completar el back-stage.

Contractació d'artistes

Disposem d’una àmplia cartera de clients i programadors de confiança (municipis, gestors culturals, auditoris, sales, festivals,) als que fem arribar propostes artístiques per confeccionar la seva programació. Mantenim una relació professional fluida amb les empreses més importants de management d’artistes musicals. Estem al tant de l’actualitat en els projectes i novetats musicals que més funcionen del mercat. Intentem negociar els caixets i preus de mercat més competitius pels nostres clients.

Gestión de barras

Nuestros jefes de barras, se encargan de gestionar y coordinar el personal y el material necesario: neveras, tiradores, carpas, instalaciones, horarios de camareros.
Trabajamos con los proveedores de bebida de más calidad, con los precios más competitivos.

Sol·licitud de permisos i projectes tècnics

El nostre arquitecte tècnic és un dels més experimentats en aquest sector, havent realitzats treballs per a la majoria de recintes i espais de concerts més importants del territori nacional.
Ens encarreguem d’elaborar els projectes i permisos que sol·liciti l’administració en cada cas: certificat arquitecte, instal·lació elèctrica, pla d’evacuació etc.
El fet d’haver treballat prèviament en la majoria de recintes, ens permet agilitzar tràmits i reduir costos de pràcticament la totalitat d’espais on es pugui dur a terme la producció.
També ens encarreguem de gestionar i tramitar els permisos amb les administracions per permís d’espais o recintes públics.

Coordinación Técnica y artística

Desde que nos hacemos cargo de la producción hasta la finalización del concierto, nos encargamos de toda la coordinación técnica y artística.
Gestionando Raiders técnicos de cada grupo, coordinándose con sus técnicos y mánagers.
Confeccionando horarios de pruebas de sonido y actuación, planificando los cambios de escenario y  hacernos cargo de la concejalía de escenario para hacer cumplir los timmings.

Personal Técnico

La mejor marca de diferenciación de nuestra empresa es nuestro valor en recursos humanos. Disponemos del mejor personal cualificado del sector, técnicos con moltissma experiencia en las producciones más grandes y con los artistas nacionales e internacionales más exigentes.

Prensa y comunicación

En nuestro departamento de comunicación y prensa disponemos de una base de datos en constante actualización, a la que enviamos nuestros boletines con las constantes novedades de programación.
Contamos también con una lista de magazines y de las agendas culturales de pago y gratuitas, para dar visibilidad y posicionar estratégicamente cada evento.
Por último disponemos de acuerdos con los medios de comunicación y prensa especializada más importantes, los cuales nos dejan precio reducido a sus bajos de publicidad.

Seguridad

Desde hace muchos años trabajamos con la misma empresa de seguridad y con el mismo Staff y jefe de grupo.
Gente profesional de nuestra confianza que se ocupa de hacer prevalecer la seguridad en todo momento, incidiendo en mostrar la máxima educación y respeto hacia nuestro público, que es el más importante.

Personal auxiliar de carga y descarga

Contamos con nuestra propia cuadrilla de personal, trabajadores que saben cómo funcionan nuestras producciones y se ocupan de cargar y descargar todo el material necesario en el menor tiempo posible.

Grupos electrógenos
 Dependiendo de las características y las necesidades de cada producción, tramitamos el alquiler los grupos electrógenos insonorizados adecuados para proveer de electricidad a todos los elementos necesarios: sonido, luces, barras … Nuestros proveedores nos dan garantías de buen funcionamiento de material, servicio técnico por si surge cualquier imprevisto y precios ajustados por nosotros.
Otros
Material para las producciones

Alquiler y gestión de todo el material necesario para llevarla a cabo:

  • Vallado de la zona de concierto.
  •  WC sy policlínica.
  •  Rafia perimetral.
  • Servicio de Limpieza
  •  Senyalsitica de recinto y exteriores.
  •  Imagen de marca: cubre PA, Stands, Roll-ups
  •  Maquinaria Auxiliar: Carretiila, elevadora, grúas etc.

×
Agenda

Agenda

No event found!

Newsletter